Dragica Zgrebec: Hrvatska je danas bolja nego prije četiri godine

U čakovečkoj Dvorani političkih stranaka svoje kandidate u trećoj izbornoj jedinici predstavila je i koalicija Hrvatska raste koju čine SDP, HNS, Laburisti, HSU, ASS i Zagorska stranka, riječ je o listi broj 14, čiji je nositelj ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić.

Jedina Međimurka iz redova SDP-a na listi, i to treća po redu je potpredsjednica Hrvatskog sabora Dragica Zgrebec. – Svi podaci koji se danas zbrajaju govore da je Hrvatska danas bolja nego što je bila prije četiri godine. Raste proizvodnja, BDP, izvoz, turizam, zaposlenost, ali i plaće, a zadovoljni smo što pada javni dug i državni deficit. Znanje i rad ove koalicije koja je četiri godine vodila Hrvatsku zapravo su posljedica ovih dobrih rezultata, koji nisu frizirani, kako žele reći naši konkurenti, jer takve podatke objavljuju europske institucije, ocijenila je tom prigodom Zgrebec. Dobiju li povjerenje, u sljedećem mandatu zalagati će se za daljnji gospodarski rast i razvoj, decentralizaciju , očuvanje okoliša te slobodno, otvoreno i humano društvo, naglasila je Zgrebec.

Četvrti na listi Koalicije Hrvatska raste je međimurski župan i predsjednik županijskog HNS-a Matija Posavec koji je rekao da će se i dalje zastupati interese Međimurja, zalagati se projekte koji će podići kvalitetu života našeg čovjeka. – -Mislim da smo pokazali na razini Županije da znamo raditi dobro i odgovorno i sigurno je da će nadolazeći parlamentarni izbori biti ‘točka na i’, a siguran sam da možemo biti još bolji, kvalitetniji i uspješniji, istaknuo je Posavec.

Na listi koalicije Hrvatska raste nalaze se i Valentin Kočila, predsjednik županijske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika te potpredsjednica županijskog HNS-a i predsjednica žena HNS-a Štefanija Damjanović koji su kazali kako će se prije svega založiti za primjerenije mirovine koje će pokriti troškove smještaja u umirovljeničke domove, za jačanje gospodarstva, ali i za decentralizaciju, a ono što posebno žele zastupati u sljedeće četiri godine su interes malog čovjeka i najranjivijih skupina kao što su mladi, žene i osobe starije dobi.

Nakon predstavljanja programa, četvero međimurskih kandidata koalicije Hrvatska raste za treću izbornu jedinicu priključilo se volonterima i simpatizerima koji su na čakovečkom Trgu republike dijelili prigodne poklone,a ujedno i pozvali sve nazočne da daju svoj glas upravo njima i listi koalicije Hrvatska raste.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije