Mursko Središće: Poznati dobitnici studentskih kredita

Prema uhodanoj praksi u ponedjeljak, 12. listopada sastali su se članovi stručnog Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće. Na sjednici je gradonačelnik Dražen Srpak i to na temelju prijedloga Povjerenstva, donio odluku o dodjeli studentskih kredita.

Mjesečni iznos kredita u iznosu od 1.000 kuna će dobivati: Monika Šoltić iz Križovca, Timotea Turk, Darija Dunjko i Benjamin Ciboci (svi iz Murskog Središća. Na temelju zamolbi UDVDR-a ogranak Mursko Središće odobrena je jednokratna novčana pomoć u iznosu 2.500 kuna.

Udruzi veterana inženjerske bojne domovinskog rata Čakovec odobren je iznos od 500 kuna za izdavanje “Monografije 34. inženjerske bojne”, dok će se za održavanje godišnje skupštine KLA “Povratak” isplatiti 1.200 kuna.

Prihvaćena je ponuda tvrtke “Instal promet Kanižaj” d.o.o za vršenje usluge koordinatora 2 za zaštitu na radu u fazi izvođenja radova na rekonstrukciji dijela Centra za kulturu Grada Mursko Središće u iznosu od 14.220,00 kn plus PDV, te ponuda za izradu plana izvođenja radova u iznosu od 1.800,00 kn plus PDV.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije