Poruka SDP-a iz Kotoribe: Vrijeme je da Međimurje dobije ministra

>> Poruka SDP-a iz Kotoribe: Vrijeme je da Međimurje dobije ministra

Članovi i simpatizeri OO SDP-a Kotoribe u subotu, 10. listopada u prostorima Ribičkog doma Som, odražli su tradicionalno druženje kojim su obilježili Dan neovisnosti.

Pozivu domaćina odazvali su se članovi donjomeđimurskih organizacija i kolege iz Čakovca i Murskog Središća, predsjednici županijskih organizacija SDP-a Međimurske i Varaždinske županije, Mladen Novak i Mario Habek te saborski zastupnici Nadica Jelaš i Mario Moharić. Sve njih je pozdravio predsjednik kotoripskog SDP-a Roberto Ujlaki koji je tom prilikom pohvalio kuharski trojac – Drageca, Damira i Tončeka. Upravo oni su bili zaduženi za roštilj koji je bio vrhunski pripremljen.

Predsjednik međimurskog SDP-a Mladen Novak kazao je kako uvijek rado dolazi u Kotoribu gdje se na svakom koraku vidi napredak. Osvrnuo se na parlamentarne izbore koji će se održati za mjesec dana. Pozvao je sve da izađu na izbore kako bi SDP u Međimurju ponovno ostvario dobar izborni rezultat, a poslije u Hrvatskoj što je garancija da Hrvatska može ići naprijed. Tom je prigodom najavio da će u novoj Vladi Međimurje sasvim sigurno imati ministarsko mjesto.

O važnosti izbora govorila je Nadica Jelaš. – Plan 21 smo realizirali u velikom obimu. Da bi ga ostvarili u potpunosti potreban nam je još jedan mandat. Državu smo preuzeli u strahovitom neredu, ali smo uspjeli promijeniti trendove koji su vidljivi u svakom segmentu, a posebice u gospodarskom rastu.

Ne smijemo na pladnju dati vlast HDZ-u jer Hrvatska ne želi povratak na staro. Zato je važno da izađemo na izbore i aktiviramo veliki broj pasivnih glasača – rekla je Nadica Jelaš. Saborski zastupnik Mario Moharić kazao je kako su ovo povijesni izbori. – SDP Međimurja uvijek ima dobre rezultate. Tako će biti i na ovim izborima pa je krajnje vrijeme da dobijemo mjesto koje zaslužujemo, a to je mjesto ministra u novoj Vladi, poručio je Moharić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije