Općina Kotoriba uz blagdan Križeva slavi svoje dane

Sportskim i kulturnim sadržajima protekla dva vikenda započelo je obilježavanje Dana općine Kotoribe koji se slave uz vjerski blagdan Uzvišenje svetog križa (Jesenko Križevo).

U petak će biti održana svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj će biti uručena općinska priznanja. Zahvalnicu za izniman sportski uspjeh u 2015. godini dobiva Marko Horvat, učenik sedmog razreda OŠ Jože Horvata i član ŠRD-a Som, medalje će primiti Antun Zvonimir Brkljačić i Drago Filipašić za dugogodišnji uspješan rad u ŠRD-u Som, Josip Horvat za dugogodišnji rad u UDVDR-a ogranak Kotoriba i Mažoretkinje Kotoribe za 10 godina uspješnog rada. Općinsku plaketu za 40 godina rada i djelovanja dobit će KUD Kotoriba.

Nakon sjednice priređena je rock večer za mlade ispod šatora kod nove škole. Subota je rezervirana za Općinske igre bez granice i kuhanje bograča koji će udurge besplatno podijeliti mještanima. Program kod škole započinje u 14 sati, a sve završava zabavom. Uz vjerske sadržaje i proštenje u nedjelju, 20. rujna s početkom u 15 sati, ispod šatora započinje kulturno zabavni program kada će svoj prvi nastup imati članovi Limene glazbe Općine Kotoriba. Tom će se prigodom proglasiti pobjednici akcije Kotoriba – međimurski cvjetnjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije