Mladi HNS-a zaključuju ljetnu kampanju, posjetili i Čakovec

>> Mladi HNS-a zaključuju ljetnu kampanju

Svake se godine tijekom ljetnih mjeseci provodi Ljetna kampanja Mladih HNS-a, pa je tako i ovog kolovoza ista održana na najvišem nivou, s fokusom na predstavljanje njihovih najnovijih programa i stavova. Da se glas mladih čuje te da se pokaže zajedništvo i zalaganje članova, pobrinuli su se sudionici iz svih podružnica cijele Hrvatske.

U okviru kampanje tako je posjećeno ukupno 11 hrvatskih gradova, uz Dubrovnik, Opuzen, Split, Šibenik, Zadar, Gospić, Pula, Rijeku, Varaždin i Koprivnicu, jedna od lokacija bila je i Međimurska županija, točnije grad Čakovec, gdje su mladi dočekani od strane Županijske organizacije HNS-a s čijim su predstavnicima održali neformalno druženje.

Uz susretljivost Međimurki i Međimuraca, posebice mlade populacije kojoj je kampanja namijenjena, mnogi su dobili korisne informacije kako se aktivno uključiti u politiku, upoznali strategiju rada hrvatskih narodnjaka – program, planove i postignuća te preuzeli prigodan letak s temeljnim stavovima mladih (POS za najam, zapošljavanje te građanska prava i slobode).

Program mladih medijima je predstavljen konferencijama te održanim sastanci s predstavnicima županijskih i gradskih organizacija HNS-a, ljetni dio akcija završava 11. Ljetnom školom Mladih HNS-a pod nazivom “Running an organisation – a marathon of skills and competences“, u suradnji s nizozemskom partnerskom strankom VVD-om, od 27. do 30. kolovoza u hotelu Sirena na otoku Hvaru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije