Laura Špilek: Mislila sam da će me ružni komentari boljeti…

Laura Špilek, studentica Katoličko-bogoslovnog fakulteta i članica Živog zida Međimurske županije nakon objave otvorenog pisma putem kojeg je javno prozvala kardinala Josipa Bozanića, izazvala je veliki broj komentara, što pozitivnih, što negativnih.

Evo kako je nakon objave njezinog pisma na našem portalu i pročitanih komentara reagirala sama Laura:

– Mislila sam da će me ružni komentari boljeti… Ali jedini osjećaj koji proživljavam jest čuđenje: kako sam uspjela preko noći postati heretik, mason, sektaš, sotonist, maloumnik. Sve samo zato što sam napisala mišljenje koji mi se nameće već godinama, i to ne zbog želje, kako su mnogi ispod napisala “za samopromocijom” ili “promocijom Živoga zida”.

To mi nije bilo na srcu kada sam pisala taj post. Ono što me vodilo u pisanju toga posta bili su fb statusi mojih prijatelja, koji su zbog određenih misli koje su naslutili iz mise koju je vodio dotični, ostavljali dojam da ne nalaze više povjerenja u Crkvu i svećenike. A to ne želim!

Jer imam pouzdanja u tu Crkvu i znam da mnogi svećenici danas časno vrše svoje poslanje. Niti mi je bila nakana bacati blato na Bozanića kao osobu, nego ukazati na to da određeni apsket njegova ponašanja ne leži svima i da je time povrijedio mnoge ljude za koje je zadužen – napisala je na svom Facebook profilu Laura Špilek.

Pismo studentice iz Međimurja pročitajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije