Poništena odluka o odabiru ponuda za izradu fasade na zgradi vrtića

Na 86. sjednici stručnog Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće prihvaćena je ponuda za projektiranje i izradu tehničke dokumentacije za ishođenje posebnih uvjeta gradnje – idejni projekt uređenja “Uređenje desne obale rijeke Mure u Murskom Središću – rkm 68+355 – 68+655″ – obnova nožice obaloutvrde – u ukupnom iznosu od 14.000,00 kuna.

Gradonačelnik Dražen Srpak iznio je informaciju kako će se ovogodišnji “Rafting kup Mura 2015” održati 30. svibnja na relaciji Mursko Središće-Peklenica-Podturen-Dekanovec. U Murskom Središću je u lučici od 11,45 do 12,45 sati priprema čamaca i obuka, od 12,45 do 13,00 sati program te start u 13,00 sati. Obveze Grada Mursko Središće su priprema razglasa i te nabava vode i klipića za cca. 200 sudionika raftinga.

Na sjednici je između ostalog prihvaćena i zamolba Udruge za zaštitu životinja Prijatelji. Iznosom od 500 kuna godišnje koji će Grad uplatiti, prihvaća se kumstva u kategoriji “zlatni kum”. Donijeta je i odluka o stavljanju van snage Odluke o odabiru ponude za obavljanje radova izrade toplinske fasade na zgradi dječjeg vrtića “Maslačak” u Murskom Središću i to zbog pogrešnih količina navedenih u prvotnom troškovniku, te će se raspisati ponovljeni pozivni natječaj prema firmama koje su dostavile ponude.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije