Tko će raditi toplinsku fasadu na dječjem vrtiću “Maslačak”?

Na 83. kolegiju gradonačelnika Grada Mursko Središće izabrana je najpovoljnija ponuda za izradu toplinske fasade na zgradi dječjeg vrtića “Maslačak” u Murskom Središću.

Gradonačelnik Dražen Srpak kazao je da su nakon pozivnog natječaja stigle dvije ponude od kojih je ponuda firme Hit fasade iz Peklenice u iznosu od 212.546 kuna bila povoljnija. Od planova za ovaj tjedan valja izdvojiti zaključak da se mjesni odbori ponovo zadužuju za pripremu označavanja kućnih brojeva u naseljima Hlapičina, Križovec i Štrukovec, na način da će se postaviti table oznaka smjerova i brojeva u pojedinom dijelu naselja tj. ulici jer iste nemaju nazive.

Temeljem zakonskih propisa gradonačelnik upozorava građane koji nemaju ishođene ili postavljene kućne brojeve na svojim kućama da isto ishode u što skorijem roku. Srpak je na sjednici obznanio da će Grad Mursko Središće u suradnji sa svim mjesnim odborima na području Grada u subotu, 18. travnja 2015. godine u svim naseljima provesti akciju čišćenja pod nazivom “Zelena čistka”, te se građani pozivaju na uključenje u isto, a o detaljima će biti obaviješteni narednih dana.

Što se tiče sanacije Ulice Matije Gupca u Murskom Središću za sada će se tome pristupiti na način da se pošljunčaju i zavaljaju bankine ceste, i to iz razloga što se sljedeće godine planira provođenje opsežnih radova aglomeracije nakon čega će se pristupiti uređenju novog asfalta u toj ulici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije