Josip Dobranić i nadalje na čelu liberala iz Murskog Središća

>> Josip Dobranić i nadalje na čelu liberala iz Murskog Središća

Gradski ogranak HSLS-a Murskog Središća u petak je održao izbornu skupštinu ogranka koju je vrlo uspješno vodio Andrija Tekeli. Za predsjednika je ponovno izabran Josip Dobranić, dok će potpredsjednici biti Zvonko Vrtarić i Dragutin Kozar.

Leonard Bašnec obavljat će tajničke poslove, a Marijana Breglec blagajničke. U Izvršni odbor izabrani su Milena Petković, Martin Nedeljko i Martin Novak, a u Nadzorni odbor Dragutin Nerer, Andrija Tekeli i Ivan Jambrošić.

Izvješće predsjednika Josipa Dobranića jednoglasno je prihvaćeno. –Zahvaljujem članovima na suradnji i dosadašnjoj potpori, HSLS nakon svih problema kroz koje je prolazio na državnoj razini kod nas je svo to vrijeme imao bolje rezultate, no teško se preko noći vratiti na stare pozicije, ali predanim radom, slogom zajedništvom i djelovanjem u interesu našeg grada te ponovnim ulaskom HSLS-a u Sabor RH na državnoj razini očekujem bolje rezultate. Veseli me što su nam počeli pristupati novi i mladi članovi, a to je i garancija nove snage HSLS-a – istaknuo je.

Skup su u ime HNS-a pozdravili Ivana Maltarić koja je naglasila dobru i korektnu suradnju te Dražen Srpak (aktualni gradonačelnik) u ime HDZ-a koji je također pohvalio dugogodišnju i vrlo uspješnu suradnju koja će se sasvim sigurno nastaviti u interesu građana Murskog Središća.

Josip Grivec, predsjednik međimurskih liberala zahvalio je starom rukovodstvu, čestitao i zaželio puno uspjeha novom. – Koalicijski partneri i mi i više nego uspješno smo vodili grad Mursko Središće, danas je također grad uspješno vođen, vodi se briga o svim naseljima u sastavu grada.

Naravno da nije lako, jer živimo u zemlji koji već dugo trese kriza, koja je precentralizirana, premalo je sredstava i ovlasti u rukama lokalne samouprave i to treba promijeniti te će se brzo vidjeti rezultati poleta, znanja i marljivosti vrijednih ljudi ovoga kraja – poručio je Grivec.

Nakon radnog dijelo uslijedilo je ugodno druženje, a pala je i pjesma. Zanimljivo je napomenuti da su na ovom skupu bila tri čelnika Murskog Središća – Milena Petković (HSLS) prijašnja gradonačelnica, Josip Dobranić (HSLS) gradonačelnik do ovog mandata i Dražen Srpak (HDZ), aktualni gradonačelnik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije