Proljeće u Murskom Središću donosi puno radova, projekata i novina

Na 81. sjednici Kolegija gradonačelnika Murskog Središća dogovoren je plan rada i zaduženja za idući tjedan. Miljenko Štefanić, pročelnik Ureda Grada, zadužuje se za provedbu pozivnog natječaja za rekonstrukciju nogostupa u ulici Rade Končara u Murskom Središću, u dijelu ulice koji je već prije pripremljen te za raspisivanje pozivnog natječaja za rekonstrukciju dijela krovišta Društvenog doma u Peklenici, procijenjene vrijednosti 110.000,00 kuna.

Gradonačelnik Dražen Srpak rekao je da je raspisana javna nabava za adaptaciju i dogradnju Centra za kulturu u Murskom Središću, propisani rok za dostavu ponuda je 20.04.2015. godine, a procijenjena vrijednost iznosi 900.000,00 kuna. Isto tako, raspisan je pozivni natječaj za izradu toplinske fasade na zgradi dječjeg vrtića “Maslačak” u Murskom Središću, procijenjene vrijednosti 220.000,00 kuna.

Zbog proljetnih radova i obavljanja čišćenja dvorišta dogovoreno je da će deponija smeća “Hrastinka” u Murskom Središću biti otvorena od 30. ožujka do 3. travnja svaki dan od 16,00 do 18,00 sati kako bi građani mogli dovesti biljni otpad. Od 3. travnja deponija će biti otvorena utorkom i četvrtkom od 11,00 do 15,00 sati, te svake prve subote u mjesecu od 09,00 do 13,00 sati.

Srpak je najavio da će skela Mursko Središće – Fusek i skela Križovec početi sa plovidbenom sezonom, koja traje od 01.04. do 31.10. U vrijeme plovidbene sezone propisano je radno vrijeme kada je vožnja skelom besplatna, a izvan radnog vremena naplaćuje se prema važećem cjeniku koji je istaknut na skelama.

Od direkcije Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje Zagreb gradonačelnik Srpak zaprimio je odluku o osnivanju ispostave HZZO u Murskom Središću, koja će biti smještena u dvorištu poslovnog centra Mlinarić. Donijet je zaključak da se Komunalni odjel Grada Mursko Središće zadužuje za da odmah obavi potrebe poslove vođenja i obavljanja pripremnih radova za uređenje i opremanje prostora za ispostavu HZZO-e.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije