Međimurski demokratski savez obilježava 10 godina djelovanja

20. ožujka 2005. godine osnovan je Međimurski demokratski savez. Obilježavajući svoju godišnjicu članovi MDS-a, tokom ožujka, organiziraju nekoliko aktivnosti kako bi Međimurke i Međimurce upoznali s radom stranke u ovih prvih 10 godina djelovanja.

Jedna od tih aktivnosti održana je u srijedu na sajmištu u Čakovcu. Posjetitelj sajma mogli su se posladiti međimurskom jabukom i upoznati se s radom i planovima stranke o čemu je govorio Željko Pavlic, predsjednik MDS-a. Posebno ih je zanimala mogućnost gubljenja regionalnog statusa Međimurske županije, odnosno mogućnost da Međimurje postane dijelom neke veće regije.

Predsjednik Pavlic kazao je da je MDS politička stranka s regionalnim, međimurskim predznakom i da si je u svome temeljnome programu “Međimursko protuletje” zadao cilj za očuvanjem Međimurja kao zasebne regionalne jedinice.

Završnica obilježavanja 10. godišnjice MDS-a održat će se u subotu, 28 ožujka 2015. godine u prostorima Zgrade Scheier u Čakovcu, s početkom u 18 sati. Pozivaju sve prijatelje MDS-a da im se pridruže uz pripremljen prigodni program i druženje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije