Demantij gradonačelnika Dražena Srpaka na objavljeni članak

U redakciju portala javio se gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak kako bi reagirao na objavljeni članak “Novo povjerenstvo za (pre)imenovanje ulica u Gradu Mursko Središće”.

Smatra da su tekstu iznesene netočne informacije. Njegov demantij prenosimo u nastavku.

“Grad Mursko Središće nikada nije na Kolegiju gradonačelnika ili pak na sjednici Gradskog vijeća, a niti putem Povjerenstva za imenovanje i preimenovanje ulica, raspravljao ili odlučivao o preimenovanju ili novom imenovanju ulica u naseljima Štrukovec, Hlapičina, Križovec i Peklenica.

Na želju mještana Sitnica za imenovanje ulica, s obzirom što je razvojem naselja došlo do potrebe za istim, osnovano je navedeno Povjerenstvo. Kao što je javnost već i prije bila obaviještena, postoji jedino prijedlog Hrvatske demokršćanske stranke za preimenovanjem ulice Josipa Broza Tita u Murskom Središću, i to samo pod uvjetom da se iznađe mogućnost financiranje promjene osobnih dokumenata za sve građane koji žive u toj ulici iz bilo kojeg izvora, osim iz gradskog proračuna.

Iznošenjem ovakvih navoda autora navedenog članka opet se u javnosti stvara slika sa kojom gradonačelnik i vladajuća koalicija u Gradskom vijeću nema nikakve veze.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije