Pribislavec dobio Forum mladih SDP-a – predsjednica Ana Grkavac

U petak, 20. veljače u Pribislavcu je održana Osnivačka konvencija Foruma mladih SDP-a Općinske organizacije Pribislavec. Mladi u Pribislavcu odlučili su se pokrenuti, okupiti oko sebe mlade koji žele dati Pribislavcu ono što zaslužuje.

A zaslužuje priliku i mlade koji će se brinuti i sudjelovati u napretku, rastu i razvoju svoje općine. Na Osnivačkoj konvenciji za predsjednicu je izabrana Ana Grkavac, potpredsjednik je Neven Pintarić, tajnik Nenad Pintarić, a uz njih članovi Općinskog odbora su i Gabrijela Cilar, Matija Novak i Sara Radek.

Novoizabrana predsjednica Ana Grkavac između ostalog istaknula je: “Gledamo, učimo i upijamo te na taj način želimo postati bolji ljudi, ispravljati i upozoravati na pogreške te si na taj način stvoriti bolju budućnost.”

Svesrdnu podršku i pomoć u radu obećali su i prisutni gosti, od kojih su im se obratili predsjednik županijskog SDP-a Mladen Novak, tajnik Slađan Mihoci i predsjednik Općinske organizacije SDP-a Pribislavec Matija Ladić. Pozivaju sve mlade iz Pribislavca da im se pridruže u radu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije