Koalicija podržava Franju Lehkeca za načelnika Strahoninca

Strahoninske općinske organizacije političkih stranaka HSS – HNS – HSLS – HDZ – NS Reformisti – MS – HDS su 18. veljače 2015. godine potpisale koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na predstojeće prijevremene lokalne izbore.

Čelnici općinskih organizacija Franjo Lehkec, Marijo Topolnjak, Dražen Vidović, Vladimir Lepen, Martina Topolnjak, Igor Šteinglin i Stjepan Srnec obvezali su se zalagati za provedbu zajedničkog programa Općine Strahoninec za razdoblje od 2015. do 2017. godine. Zajednička je poruka da Općina želi ostati servis građana, a odgovornosti će se podijeliti.

Na njihovoj zajedničkoj listi bit će prije svega stručni i sposobni ljudi kako bi što kvalitetnije realizirali i nastaviti zajednički usuglašeni program i koji će svojim poštenim radom i zalaganjem pridonijeti razvoju Strahoninca u još urbaniju sredinu. Kao što je poznato Vlada je raspisala prijevremene izbore za Općinu Strahonincu čiji će mještani 8. ožujka birati novog načelnika i njegovog zamjenika.

Spomenuta koalicija na tim izborima podržava kandidaturu dosadašnje izvršne vlasti – Franju Lehkeca (HSS) za načelnika i Josipa Šipeka (HNS) za zamjenika načelnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije