Međimurski liberali: Vrijeme je da Hrvatska ima predsjednicu!

HSLS je potpisnik koalicijskog sporazuma kojim podržavaju Kolindu Grabar Kitarović za predsjednicu, koja je prema njihovom mišljenju objektivno i najbolji kandidat za tu funkciju, definitivno međunarodno najpoznatija i s najvećim utjecajem.

Priopćenjem za javnsot uoči drugog kruga predsjedničkih izbora oglasio se predsjednik međimurskih liberala Josip Grivec. “Promicanjem domoljublja, zajedništva, jasnim stavom da je ovoj zemlji dosta podjela, detektiranjem stvarnih problema kao što je stalni pad BDP-a, prevelika nezaposlenost, precentralizirana država, zapostavljena lokalna samouprava, gospodarski kolaps, nepoduzetnička klima, odlazak mladih, itd.

Kolinda Grabar Kitarović zaslužuje povjerenje i potporu. Stavljanje naglaska na poticajne gospodarske mjere te razvojnu poreznu politiku kao preduvjet stvaranja nove vrijednosti, omogućavanje potrebne i pravedne socijalne politike kao važnog dijela rješenja teške gospodarske i socijalne situacije u državi, pokazuje državničko promišljanje te istinsku poduzetnost i želju rješavanja nagomilanih problema koji tište građane naše zemlje.

Iz tih razloga pozivamo građane Međimurja da daju svoj glas Kolindi Grabar Kitarović, jer vrijeme je da imamo predsjednicu., vrijeme je za osobu koja zna, može i hoće.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije