IZBORI: Ivo i Kolinda u drugom krugu, pogledajte rezultate iz Međimurja

U 19 sati zatvorena su birališta u prvom krugu predsjedničkih izbora. Prema prvim neslužbenim rezultatima izbora za predsjednika Republike Hrvatske Ivo Josipović dobio je najviše glasova i ide u drugi krug sa Kolindom Grabar – Kitarović.

Ivo Josipović dobio je najviše glasova u svim međimurskim gradovima i općinama od svih kandidata. Međimurska županija druga je županija po redu koja je Josipoviću dala najviše glasova. Čakovec je drugi grad po redu u Hrvatskoj u kojem je Ivo Josipović dobio najviše glasova.

Kolinda Grabar – Kitarović od svih međimurskih općina i gradova dobila je najviše glasova u Dekanovcu, Goričanu i Orehovici.

Ivan Vilibor Sinčić najveću podršku dobio je u Svetoj Mariji,Svetom Jurju na Bregu i Vratišincu gdje je završio kao drugoplasirani. Predsjednički kandidat Sinčić,kojemu zaručnica dolazi iz Belice, ipak nije dobio podršku koju je očekivao u toj općini, nasuprot, dobio je jednu od najmanjih podrški.

Ostale rezultate pogledajte u grafičkim prikazima niže.

>>> Izbori: Izlaznost u Međimurju do 16.30 sati gotovo najviša u Hrvatskoj!

>>> Predsjednički izbori: Izlaznost do 11.30 sati ista kao i na proteklim izborima

>>> Otvorena su birališta: Hrvatska bira predsjednika

Ovim današnjim izbornim rezultatima u kojima nismo dobili kandidata koji je sam osvojio 50% plus 1 glas, održava se i drugi krug 14 dana kasnije, dakle 11. siječnja 2015. godine.

Rezultati izbora prema svim međimurskim gradovima i općinama

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije