Proračun Grada Mursko Središće iznosi gotovo 12 milijuna kuna

Na svojoj 9. sjednici, održanoj u ponedjeljak (jučer), Gradsko vijeće Grada Mursko Središće, usvojilo je III. izmjene i dopune gradskog proračuna za 2014. godinu, koji je utvrđen na iznos od 9.207.290 kuna.

Vijeće je donijelo i gradski proračun za slijedeću 2015. godinu, u iznosu od 11.730.000 kuna, kao i s razvojne planove za 2016. i 2017. proračunsku godinu. Vijeće je imenovalo i Povjerenstva za međunarodnu suradnju s mađarskom općinom Narda, koju čine gradonačelnik Dražen Srpak, te Antun Šimunić, Slavko Bregović, Smiljan Liklin i Dolores Vrtarić.

Gradsko vijeće je usvojilo i Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu Javnih priznanja Grada Mursko Središće. Donijeta je Odluka o Izmjena i dopuna privredne zone Mursko Središće i gospodarske zone Brezje u Murskom Središću, kao i Odluka o prijenosu vlasništva nad imovinom bez naknade, a riječ je o trafostanici, kabelskom vodu i niskonaponskoj mreži na lokaciji romskog naselja Sitnice.

Grad Mursko Središće bez naknade prenosi ovu imovinu u vlasništvo Elektre Čakovec. Ukupna vrijednost ove elektroenergetske infrastrukture iznosi 88.811,13 eura. Doneseno je i više odluka vezanih uz Gradski proračun, a održan je i Aktualni sat. Kako je ovo bila posljednja sjednica Gradskog vijeća u ovoj kalendarskoj godini, upriličen je domjenak za vijećnike, te su podijeljeni simbolični pokloni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije