Forum mladih SDP-a Prelog aktivan u rješavanju potreba građana

Još u mjesecu srpnju simboličnom porukom “START” na križanju ulica Matije Gupca i Josipa Bedekovića u Prelogu aktivisti Foruma mladih SDP-a poslali su jasnu poruku gradskim vlastima Grada Preloga kako bi ih potaknuli na rješavanje projekata koji su građanima obećani, a nikako da dođe do njihove realizacije.

Križanje ovih ulica odabrali su s razlogom kao mjesto s kojeg će svoju poruku uputiti gradskoj vlasti, jer gotovo da nema stanovnika Preloga koji nije upoznat sa opasnostima ovog križanja kao i čestim prometnim nezgodama koje se ondje događaju. Podršku Forumu mladih dali su i gradski vijećnici Slađan Mihoci, Dragutin Glavina ml. i Nenad Igrec, i oni su u ime kluba vijećnika SDP-a na aktualnom satu Gradskog vijeća pokrenuli pitanje rješavanja prometne problematike tog križanja i predložili konkretno rješenje u vidu postavljanja prometnih ogledala.

Zajednička upornost Foruma mladih i vijećnika SDP-a u Gradskom vijeću se na kraju isplatila, te je spomenuto križanje dobilo prometno ogledalo koje povećava preglednost križanja, a samim time i sigurnost građana u prometu. Gradski SDP će i dalje podržavati akcije Foruma mladih, koje su usmjerene na rješavanje problema koji muće stanovnike Grada Preloga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije