Ambiciozan program rada VMO Gornji Kraljevec

Vijeće mjesnog odbora Gornji Kraljevec u novom sazivu, održalo je svoju prvu jesensku radnu sjednicu na kojoj je donijet Program rada za 2015. godinu.

Predsjednica VMO Gornji Kraljevec, Štefanija Jambrošić, izrazila je zadovoljstvo učinjenim tijekom ljeta, te je nazočnim vijećnicima kao i gostu, načelniku Općine Vratišinec Zdravku Mlinariću, rekla kako je ponosna što je naselje lijepo uređeno, a posebno se to odnosi na dječja igrališta koja su nadograđena i popravljena te služe svojoj namjeni.

Programom rada za narednu godinu predviđena je sanacija poljskih putova, uređenje kanala uz Županijsku cestu prema Vratišincu, uređenje izvora vode u naselju, sanacija Društvenog doma, uređenje odvoda oborinskih voda, izgradnja pješačko – biciklističke staze prema Remisu i sanacija autobusnih stajališta.

Odbor će skupa s Općinom Vratišinec nastojati da se asfaltira cesta Gornji Kraljevec – Novo Selo Rok te obavi sanacija odlagališta Močile. Pokušati će se prodati i nekoliko građevinskih parcela u Potočnoj ulici. Općinski načelnik Zdravko Mlinarić, pohvalio je dosadašnji rad VMO- Gornji Kraljevec, kao i vrlo ambiciozan program u narednoj godini. Zahvalio je i na vrlo dobroj suradnji s VMO-a Općine Vratišinec.

Vijećnici so odlučili odreći se naknade za svoj rad u prvoj godini, te su za domaricu izabrali Dragicu Tarandek, koja je i do sada obnašala ovu dužnost, skrbeći o Društvenom domu i njegovim korisnicima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije