Dođite u Podbrest na prezentaciju projekta Jezerčica!

Općina Orehovica i načelnik Franjo Bukal pozivaju vas na prezentaciju i javnu raspravu o projektu “Revitalizacija potoka Jezerčice u turističke svrhe“.

Projekt provodi Općina Orehovica u sklopu Programa pripreme i provedbe razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske unije u 2013. godini – Potprogramu – Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima, raspisanom od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Isti obuhvaća dijelove područja Međimurske i Varaždinske županije unutar Općine Orehovica i Općine Trnovec Bartolovečki i ispituje međusobni utjecaj pojedinih objekata HE Čakovec i kontaktnih područja kroz koja protječe vodotok “Jezerčica”. Područje se rubno nalazi u prostoru Regionalnog parka Mura – Drava i ekološke mreže “Natura 2000”.

Prezentacija će se održati u četvrtak, 6. studenog 2014. godine u prostorijama Doma kulture u Podbrestu, Stjepana Vojvode 20, s početkom u 12 sati.

Projekt “Revitalizacija potoka Jezerčice u turističke svrhe” izrađen je od zajednice ponuditelja Elektroprojekt d.d. Zagreb i Urbia d.o.o. Čakovec, koji će i prezentirati projektno rješenje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije