Matija Žugec i dalje predsjednik MHDZ-a Međimurske županije

ŽO Mladeži HDZ-a Međimurske županije održao je Izbornu skupštinu MHDZ Međimurske županije na kojoj je dosadašnjem predsjedniku Mladeži HDZ-a Međimurske županije Matiji Žugecu dano povjerenje da Mladež vodi i u naredne dvije godine.

U Izvješću o radu za protekli mandat predsjednik Matija Žugec osvrnuo se na mnoge akcije u kojima je Mladež sudjelovala, od pomaganja u izgradnji zečjih nasipa za stanovnike poplavljenih Pušćina, prikupljanja pomoći za poplavljene diljem Hrvatske, doniranja Azila Prijatelji Čakovec, posjeta Gradu Vukovaru na Dan sjećanja, posjeta odjelu pedijatrije Županijske bolnice Čakovec te mnoge druge.

“Najbolji rezultat i pravi pokazatelj da Mladež funkcionira ste vi. Ovakav broj mladih okupljen ovdje, u Međimurskoj županiji, za mene je najbolji rezultat.” – u svom je govoru istaknuo predsjednik Mladeži Matija Žugec. Skupštini su prisustvovali i  član Nacionalnog predsjedništva i predsjednik ŽO HDZ-a Međimurske županije Darko Horvat, članovi nacionalnog Predsjedništva Mladeži Viktorija Horg, Tvrtko Lovrić, nacionalni dopredsjednik Miroslav Smetiško, gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak te tajnik ŽO HDZ-a MŽ Vjeran Vrbanec koji su Mladeži HDZ-a Međimurske županije poželjeli uspješan i produktivan rad.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije