Grad M. Središće od plaćanja odvoza smeća oslobodio 32 domaćinstva

Na 49. sjednici stručnog Koelgija gradonačelnik Dražen Srpak odobrio je izdavanje rješenja o oslobađanju od plaćanja odvoza kućnog smeća za 2014. godinu za trideset i dvoja domaćinstva slabijeg imućnog stanja ili korisnika socijalne pomoći na području Grada Mursko Središće.

Na dnevnom redu našlo se i nekoliko zamolbi. Savezu sportskih ribolovnih društava Međimurske županije odobreno je 2 tisuće kao financijska pomoć za organizaciju 61. Svjetskog prvenstva u lovu ribe na plovak koje će se u rujnu 2014. godine održati u Prelogu. ŠRD-u Mura odobren je iznos od tisuću kuna kao sponzorstvo juniorskoj ekipi za odlazak na završnicu Kupa Hrvatske u Beli Manastir.

Odlučeno je da se Grad Mursko Središće uključi u sufinanciranje izdavanja projekta “Vodič za investitore” na području Međimurske županije, koji je osmislio i izradio poslovni tjednik Lider press d.d., te će se za tu namjenu iz proračuna izdvojiti 5 tisuća kuna. Na gradsku adresu pristigle su tri ponude za rušenje i izradu ograda u Čakovečkoj ulici u Peklenici i to za potrebe izgradnje pješačko – biciklističke staze. 

Kao najpovoljnija ponuda izabrana je ponuda firme “Blažon usluge građevinskom mehanizacijom” Mursko Središće u ukupnom iznosu od 62.993,13 kn, uključujući PDV. Od planova treba izdvojiti planirani zajednički sastanak s predstavnicima tamošnjih DVD-a radi dogovora oko provođenja Plana motrenja, čuvanja i ophodnje otvorenog prostora za vrijeme žetvene sezone 2014. godine u Gradu Mursko Središće kako bi se osigurala protupožarna zaštita.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije