Prepoznali vrijednosti i ciljeve: Trojac iz Laburista prešao u HNS

U petak je u Dvorani političkih stranaka u Čakovcu predsjednik ŽO HNS-a i župan Međimurske županije Matija Posavec održao konferenciju za novinare na kojoj je predstavio nove članove stranke.

Naime, s novim članovima se povećava i ukupni broj vijećnika HNS-a u Skupštini Međimurske županije jer prelaskom Ljiljane Žerjav iz redova Hrvatskih laburista – stranke rada u članstvo HNS-a koalicija HNS-HSS-HSLS od danas broji 13 vijećnika. Također i u Općinskom vijeću općine Dekanovec Željko Žerjav i Vera Jambrošić će od sada predstavljati HNS čime isti postaje nezaobilazan faktor u kreiranju politike ove najmanje međimurske općine.

– I dok neki priželjkuju propast i nestanak HNS-a s političke scene Međimurja, mogu slobodno reći da je ovo potvrda povjerenja ljudi upravo u politiku koju predstavljamo, u sve do sada napravljeno kao i u ono što najavljujemo. Mi nastavljamo dalje s našim radom, s planiranim projektima kao i svemu što smo zacrtali još prošle godine kada smo osvojili izvršnu vlast županije.

U godini mandata koja je iza nas smo pokazali da se unatoč lošoj financijskoj situaciji može kvalitetnim planiranjem dati građanima više. Imamo još puno toga za odraditi, a upravo ovakve situacije su meni osobno potvrda da idemo dobrim putem. – izjavio je Matija Posavec te napomenuo da svi koji imaju Međimurje u fokusu, koji su spremni na zajednički rad za bolje Međimurje su dobrodošli.

– Bez zajedništva u teškim vremenima se malo toga može napraviti i oni koji cjepkaju, dijele, trgaju i lome u biti danas slabe Međimurje. Spremni smo razgovarati sa svima i dobronamjernicima su širom otvorena vrata jer moždai netko drugi ima dobru ideju, projekt ili inicijativu i tada, a u ime upravo Međimurja, trebate i dužni ste krenuti u suradnju bez izuzetka o kome je riječ. – zaključio je Posavec.

U HNS-u, ali i u radu župana Posavca smo prepoznali vrijednosti i ciljeve kojima i sami težimo. Spremni smo preuzeti odgovornost, proaktivno djelovati i upravo nam se  zato HNS činio kao jedini logičan izbor. Sve nas čeka još puno posla. – izjavila je Ljiljana Žerjav.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije