Članovi HNS-a okupljaju se na sastanku u Svetom Martinu na Muri

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati organizira konferenciju za novinare koja će se održati u sklopu trećeg od pet regionalnih sastanaka jačanja stranke, ovoga puta za Sjeverozapadno – hrvatski regionalni savez HNS-a. Konferencija je zakazana za  subotu, 14. lipnja u 11 sati, u hotelu Golfer, Grkaveščak bb, u Svetom Martinu na Muri.

Na konferenciji će govoriti predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić, potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, predsjednik Središnjeg odbora HNS-a i župan Varaždinske županije Predrag Štromar, predsjednik Sjeverozapadno-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a i HNS-a Krapinsko-zagorske županije HNS-a Anđelko Topolovec i predsjednik HNS-a Međimurske županije i župan Međimurske županije Matija Posavec.

Sastanak jačanja stranke u Svetom Martinu na Muri, na kojemu će biti i članice Predsjedništva HNS-a – ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš i ministrica kulture Andrea Zlatar Violić, okupit će predstavnike županijskih organizacija iz Međimurske, Varaždinske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Sastanci su već održani u Vrbovcu za predstavnike Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a i u Dubrovniku za Dalmatinski regionalni savez, a održat će se u još dvije regije te kulminirati tradicionalnim, ove godine 9. sportskim susretima Političke akademije HNS-a, 6. srpnja u Tuhelju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije