Grad Mursko Središće želi stati na kraj neovlaštenoj prodaji povrća

Kiosk “Zeleni vrt” obratio se na adresu Grada Mursko Središće sa zamolbom da Grad poduzme neke mjera protiv neovlaštene prodaje krumpira i ostalog povrća.

Članovi stručnog Kolegija gradonačelnika slažu se da tome treba stati na kraj pa su pozvali podnositelja zahtjeva da po uočenom pojedinačnom slučaju podnesu osobnu ili telefonsku prijavu komunalnom redaru, koji će reagirati u skladu sa važećim odlukama i propisima Grada.

Na sjednici je odobrena kupnja opreme i sredstava za potrebe Civilne zaštite Grada Mursko Središće i to na način da će se podmiriti račun firme “PKS – poljoprivredni centar” d.o.o Mursko Središće u iznosu od 9.235,80 kn uključujući i PDV, za kupnju motorne pile Hitachi, agregata Hitachi i potopne pumpe. Navedena oprema služit će za potrebe Civilne zaštite Grada Mursko Središće, a biti će pohranjena u prostorijama DVD Mursko Središće.

Od planova treba izdvojiti da se kreće u demontažu i uklanjanje nadstrešnice kod zgrade Autobusnog kolodvora u Murskom Središću. Takav potez je potreban iz razloga što je ista stara, dotrajala i uništena te kao takva predstavlja opasnost za građane. Na mjestu stare nadstrešnice postaviti će se dva velika suncobrana.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije