Grad radnike šalje na polaganje ispita za rad s trimerom i kosilicom

Na 46. sjednici stručnog Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće dogovoreno je da će OPG Zobić Miljenko iz Murskog Središća tijekom ovog tjedna izvršiti tretiranje herbicidima biljnog pokrova u gospodarskoj zoni “Brezje” u Murskom Središću te da se Javnoj ustanovi “Međimurska priroda” Križovec uputi službeni dopis kojim gradonačelnik traži njihovo očitovanje o uvjetima tretiranja komaraca u zaštićenom krajoliku rijeke Mure.

Donijet je i zaključak da radnici zaposleni u programu javnih radova trebaju obaviti polaganje propisanog ispita za rukovanje trimerom i motornom kosilicom. Na sjednici se razgovaralo o uređenju dječjeg igrališta zatvorenog tipa u Ulici Matije Gupca kao i prikupljanju ponuda za adaptaciju kuhinje Dječjeg vrtića “Maslačak” u Murskom Središću.

Rečeno je da se akcija sakupljanja humanitarne pomoći tj. boja i pribora za farbanje unutarnjih zidova za pomoć poplavljenim područjima uz rijeku Savu produžuje do 6.  lipnja 2014. u vremenu od 18 do 20 sati u Vatrogasnom domu DVD-a Mursko Središće.

Grad će objaviti obrazac za dostavu podatka o poduzećima, firmama, obrtnicima i OPG-ima, kojim poziva da spomenuti dostave svoje podatke za objavu na gradskoj web stranici u svrhu pomoći za njihovu besplatnu promidžbu i u cilju što kvalitetnijeg informiranja građana.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije