Čačićevi reformisti osnovali podružnice u Čakovcu i Pribislavcu

Na Dan grada Čakovca 29. svibnja 2014. godine osnovana je udruga “Inicijativa za osnivanje narodne stranke – reformisti” za grad Čakovec. Svim prisutnim članovima obratila se Sandra Herman, koja je povjerenik za Međimursku županiju, a ujedno obnaša i dužnosti zamjenice župana.

Otvaranju osnivačke skupštine, predstojalo je izlaganje o radu i programu Udruge, sa ciljevima koji predstoje u budućnosti. Poseban naglasak dat je u smislu organizacije Udruge, koja je danas uspješno osnovana u gradu Čakovcu. Nakon uvodnih riječi, za predsjednicu udruge Čakovec jednoglasno je izabrana Anita Sakač, dopredsjednik je Kristijan Jalušić, dok će poslove tajnika za grad Čakovec obnašati Špiro Krička.

U svom obračanju Anita Sakač navela je da je izuzetno zadovoljna odazivom članova na osnivačku skupštinu, te da nakon osnivanja očekuje još jači angažman i ostalih novih članova koji će se učlaniti u rad Udruge. Samim time, dogovorene su neke od akcija koje će udruga sprovesti na području grada Čakovca u budućnosti.

Na osnivačkoj skupštini za predsjednika udruge “Inicijativa za osnivanje narodne stranke – reformisti” – općina Pribislavec izabran je Mario Bedić. Sandra Herman nazočnima je podastrala vijest da je u tijeku uređenje prostora za njihov rad kojim će se u budućnosti moći koristiti svi članovi najavivši svečano otvaranje u vrlo kratkom roku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije