Milanović u Čakovcu: Linić je najavio da će nas blatiti i toga se drži

– Nisam to stigao gledati, bio sam na putu i ovdje. Ono što su mi prenijeli, to je sve neistina. Na žalost, bivši ministar se drži obećanja koje je dao, a to je da će nas blatiti. Stvarno mi je žao zbog toga. Rekao sam da je za mene taj slučaj završen, ako je uopće slučaj.

Što se tiče nekakvog kredita u HBOR-u, ja odgovaram za Vladu, za članove Vlade i širi krug Vlade, o tome ne znam ništa i ne mogu znati ništa. To mi je potpuna novost. Ne mogu za takve stvari odgovarati.

Ljudi vode privatne živote, imaju privatne aranžmane i ja ni na koji način na te stvari ne utječem – rekao je predsjednik Vlade Zoran Milanović u Čakovcu gdje je došao na svečano proslavu uz Dan grad. Slavko Linić je održao obećanje da će nas blatiti. Žao mi je zbog toga – rekao je Zoran Milanović u Čakovcu.

Milanović je odgovarao na optužbe na njegov račun koje je na današnjoj konferenciji za novinare iznio smijenjeni ministar financija Slavko Linić.

Linić je na konferenciji održanoj u prostorijama riječkog SDP-a rekao da su pravi razlozi njegove smjene INA i kredit od 20 milijuna kuna tvrtki Mali biskviti. Milanovića je optužio za pogodovanje svojoj obitelji te za medijske spletke i podmetanja onima koji ne prihvaćaju njegove naloge.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije