Krah laburista: Predsjednik Dragutin Lesar podnio ostavku!

Predsjednik Hrvatskih Laurista Dragutin Lesar minutu nakon što su iz DIP-a došli prvi privremeni rezultati izbora gdje se pokazalo da su Laburisti izgubili dosadašnji jedan zastupnički mandat u EU parlamentu, podnio je ostavku na mjesto predsjednika stranke.

– Najprije želim zahvaliti svim onim biračima koji su danas dali glas Laburistima, nažalost to nije bilo dovoljno. U svakom životu ima uspona i padova i evo doživjeli smo lošu situaciju. Kompletnu odgovornost za današnji loš rezultat stranke na izbore preuzimam na sebe i podnosim ostavku na mjesto predsjednika stranke. Idući tjedan sastat će se predsjedništvo stranke i Nacionalno vijeće koje će onda odlučiti kako dalje kako bi se stranka mogla pripremiti za iduće parlamentare izbore.

Pobjednicima i svima onima koji su osvojili mandate u EU parlamentu čestitam, kazao je to večeras Lesar, a okupljeni u izbornom stožeru ostali su zatečeni njegovom ostavkom. No, dosadašnji jedini zastupnik u EU parlamentu Nikola Vuljanić na novinarsko pitanje da li je znao da bi Lesar mogao podnijeti ostavku bude li rezultat ovako loš rekao je da je za to znao.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije