Općina Šenkovec uz raznolike sadržaje obilježava svoje dane

Općina Šenkovec u dva dana, 22. i 24. svibnja, obilježava Dane općine Šenkovec. Program u četvrtak, 22. svibnja započinje u 10,30 sati polaganjem vijenca kod kapelice Svete Jelene u Šenkovcu, nakon čega od 11 sati započinje Sveta misa.

Za 12,15 sati predviđeno je polaganje vijenca kod Spomen ploče braniteljima, u 12,30 bit će podizanje “zelene zastavice” Dječjeg vrtića Vrapčić, dok je za 13 sati najavljena svečana sjednica Općinskog vijeća. Program kulturnih i sportskih aktivnosti na Gorčici održava se u subotu, 24. svibnja u organizaciji Udruge mladih Općine Šenkovec.

U 12 sati počinje Paintball turnir, od 15 sati startaju sportska natjecanja (viseća kuglana, pikado, boćanje i odbojka na pijesku) kao i početak izlaganja sajmenog dijela.  Demonstracija Karate klub Globus održat će se u 15,45 sati, od 16 sati slijedi nastup gimnastičkog kluba “Flik”, a proglašenje najboljih predviđeno je za 19 sati. 

Slijedi druženje uz zabavni program (Glazbena udruga Šenkovec i bend “Mi dva”). Iz Općine pozivaju mještane da im se pridruže uz besplatni grah i dobru zabavu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije