Poznati dobitnici: Grb Grada Čakovca posthumno Branku Šalamonu

Gradsko vijeće Grada Čakovca je na svojoj 7. sjednici održanoj 15. svibnja 2014. godine donijelo je odluku o dodjeli Zlatnika “Grb Grada Čakovca”. Isti se posthumno dodjeljuje Branku Šalamonu za dugogodišnji značajan doprinos razvoju i promicanju ugleda i interesa Grada Čakovca. Zlatnik “Grb Grada Čakovca” uručit će se nasljednicima Branka Šalamona koji je bio gradonačelnik Čakovca 12 godina. Evi Nahir uručit će se medalja Počasni građanin Grada Čakovca.

Godišnje nagrade Grada Čakovca dodijelit će se: DVD-u Savska Ves za iznimno djelovanje u području rada udruga, prof. Senki Bašek – Šamec za iznimno djelovanje u području umjetnosti i kulture, Ljubici Vrbančić za iznimno djelovanje u području sporta i tehničke kulture, prim. mr. sc. Mariji Hegeduš – Jungvirth, dr. med. pedijatar, subspec. dječje gastroenterologije i prehrane za iznimno djelovanje u području zdravstva i socijalne skrbi, Zlatku Đurkinu za iznimno djelovanje u području gospodarstva i Nevenki Mlinarić, mag. philol. croat. za iznimno djelovanje u području znanosti, odgoja i obrazovanja.

Sve odluke o ovogodišnjim dobitnicima javnih priznanja donijete su jednoglasno, a bit će im uručene na svečanoj sjednici Grada Čakovca uz Dan Grada koji se obilježava 29. svibnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije