Grad M. Središće planira uređenje krovišta i fasade kina “Rudar”

Na 39. sjednici gradonačelničkog stručnog Kolegija usvojena je odluka o osnivanju Savjeta za zaštitu potrošača javnih usluga u koji se imenuju kao članovi Zlatko Polišanski iz Preloga i Vlatka Minđek iz Čakovca, dok je Maja Žganec Horvat iz Murskog Središća izabrana za predsjednicu.

Kolegij je prihvatio ponudu tvrtke “Strojarstvo Branilović” d.o.o. iz Čakovca za kupnju 3 komada košara za pseće izmetke u iznosu od 762,00 kn plus PDV, a iste će biti postavljene na šetnici uz Muru u Murskom Središću, dok će se naknadno postaviti kutija sa vrećicama koje će biti besplatne.


U Sitnicama žele nogometno igralište

Društvo učitelja i romskih pomagača Izvor Mursko Središće uputilo je na gradsku adresu zamolbu za dovoz zemlje na livadu u romskom naselju Sitnice te donaciju stupova, golova, mreže za ogradu i drugu pomoć za izgradnju nogometnog igrališta i staze za trčanje u naselju Sitnice. Odlučeno je da će se o toj temi odlučivati nakon dostave rezultata provedenog natječaja od strane Međimurske županije gdje je taj projekt kandidiran.

Dan Grada Mursko Središće službeno biti obilježen prigodnim kulturno-zabavnim programima 9., 10. i 11. svibnja te svečanom sjednicom Gradskog vijeća koja će biti održana 14. travnja. Na sjednici je dogovoreno da se za postupak pripreme i provedbe pozivnog natječaja za uređenje krovišta i fasade zgrade kina “Rudar” tj. budućeg Centra za kulturu u Murskom Središću.

Na kraju su iz Grada uputili javnu zahvalu DVD-u Mursko Središće na provedenoj akciji čišćenja mosta na poljskom putu na gmajni prema Podgradišću – Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije