Predsjednik Ivo Josipović u utorak stiže u službeni posjet Međimujru

Na poziv župana Međimurske županije Matije Posavca u utorak 15. travnja u službenom posjetu Međimurju će boraviti predsjednik RH dr. Ivo Josipović.

Na radnom sastanku u Županiji s predsjednikom će se razgovarati o gospodarskoj situaciji, novim investicijama i projektima koje županijska vlast nastoji realizirati u suradnji s Vladom RH. Neke od tema sastanka Josipović će osobno obići, poput graničnog prijelaza i šetnice u Murskom Središću gdje će popiti kavu s građanima (11 sati, šetnica Mursko Središće, a u slučaju lošeg vremena u pansionu Ilonka).

Potom će predsjednik obići osnovnu školu u Pribislavcu čija bi gradnja trebala krenuti krajem ove godine. Župan će Ivu Josipovića odvesti i u Prelog gdje će zajedno posjetiti  poduzeće “Šestan-Busch” čije proizvode koristi stotinjak zemalja na svijetu.

Nakon odlaska predsjednika iz Međimurja isti dan u radni posjet stiže i glavni ravnatelj HRT Goran Radman kod kojeg će župan Posavec pokušati ishoditi rješenje o zadržavanju dopisništva Hrvatske televizije u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije