Prijatelji Martice uredili okoliš ribnjaka za proslavu Praznika rada

Na prekrasnom ribnjaku Udruge prijatelji Martice u Mačkovcu probudilo se proljeće. Suncem okupan okoliš, nakon zime, vapio je za uređenjem kako bi za Praznik rada, 1. svibnja u svom proljetnom izdanju dočekao ljubitelje prirode i zdravog okoliša koji se već tradicionalno okupljaju tog dana da uz porciju graha i čašicu razgovora pomalo zaborave na svakodnevne brige koje nam zadaje današnja svakodnevnica.

Stoga su prijatelji udruge, članovi Gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke Čakovec koja unazad nekoliko godina organizira druženje uz besplatan grah i muziku i uz pomoć ogranka HDZ-a Zasadbreg prionuli lopatama, grabljama, motikama, kosama i tačkama da bi okoliš i ugođaj bio što ljepši na ribnjaku gdje se svake godine okuplja više stotina ljudi koji su do sada uvijek priznali i hvalili kuharsko umijeće Ivice Dobranića.

Da međimurskog meksikanca nije uhvatila hrđa u glazbenom štihu, dokazuje nizom nastupa u humanitarne svrhe. Stoga i ove početne pripreme osigurat će svim posjetiteljima ugodan i zabavan progam na Martici, dobar grah i dobru kapljicu. Svoje glazbeno umijeće će uz nastup i drugih poznatih međimurskih glazbenika, prema najavama će pokazati i neki političari.

Sve ovo je dovoljna garancija da će Praznik rada biti obilježen na dostojanstven način uz želju da bude manje nezaposlenih, da se pomalo otvaraju nova radna mjesta i tako vrati opzimizam na lica vrijednih Međimuraca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije