HNS diljem Međimurja izmamio ženama osmijeh na lica

Kao i svake godine i ove je godine ŽO HNS-a Međimurja zajedno sa svojim podružnicama i Ženskom inicijativom obilježila Međunarodni dan žena darivajući žene diljem Međimurja.

Gotovo sve podružnice, zajedno s nekolicinom ogranaka su se organizirali, kupili cvijeće te isto darivali ženama, izmamljujući uvijek iznova novi osmijeh na njihova lica. Prelog, Nedelišće i Čakovec na čelu sa Sonjom Ivoš, Vitomirom Kirićem i Željkom Kacunom te Nenadom Hranilovićem i Štefanijom Damjanović su pokazali da je Dan žena prvenstveno podsjetnik na ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ljepšeg spola.

– Cilj nije samo obilježiti ovaj značajan datum već prvenstveno prenositi pozitivnu i osnažujuću poruku svim ženama, te promicati imidž žena i njihovih uloga i doprinosa društvu. – napomenula je predsjednica podružnice HNS-a grada Preloga Sonja Ivoš.

– Svim ženama, a posebice našim dragim Međimurkama, čestitam 8. ožujak, Međunarodni dan žena. HNS je stranka koja ženama daje povjerenje, ne deklarativno već realno na svim razinama. – istaknuo je predsjednik ŽO HNS-a Međimurja i župan Međimurske županije Matija Posavec.

– Svo danas podijeljeno cvijeće u Čakovcu, Prelogu, Nedelišću, Selnici i ostalim općinama i gradovima je samo jedan mali znak pažnje koji svaka žena zaslužuje dobiti svaki dan bez obzira na priliku ili prigodu. A osim pažnje, svaka žena zaslužuje i ravnopravan status u društvu, jednake prilike i mogućnosti. I danas u 21. stoljeću znamo da tomu nije tako, ali upravo je na nama da mijenjamo tu percepciju i damo svim ženama status koji zaslužuju. – napomenuo je predsjednik podružnice HNS-a grada Čakovca Nenad Hranilović.

– Želim poručiti svim ženama u trenutku kad im je teško i kada misle da ne mogu dalje da žene uvijek mogu ići naprijed, mi možemo sve. I to pokazujemo svakim novim danom. – posebno je istaknula dugogodišnja predsjednica ženske inicijative HNS-a Međimurja Štefanija Damjanović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije