Smjena direktora u Stanoradu i Turističkom uredu Grada Čakovca

Andrej Gregorec direktor Gradskog poduzeća Stanorad i Ivana Maltar direktorica Turističkog ureda Grada Čakovca uskoro odlaze sa svojih vodećih pozicija. Naime, na današnjem stručnom kolegiju zamjenika gradonačelnika i pročelnika upravnih tijela Grada Čakovca, gradonačelnik Stjepan Kovač je kazao kako je s Gregorcem postignut sporazum da se “makne” s pozicije direktora Stanorada, a u sljedećim će se danima održati i sastanak na kojem će se razmotriti na kojem će mjestu u poduzeću dalje raditi.

Kada pak je u pitanju Ivana Maltar i Turistički ured Grada Čakovca, Kovač je istaknuo kako će se danas (četvrtak), održati sjednica Turističkog vijeća, nakon koje će se puno više znati. – Za sada mogu reći, kazao nam je čakovečki gradonačelnik, da mi je Ivana Maltar poslala dopis u kojem stoji da iz osobnih razloga odlazi s mjesta direktorice, ali i samog Turističkog ureda grada s 30. travnjem ove godine.

Ono što mogu reći i prije sjednice Turističkog vijeća je to, istaknuo je Kovač, da je pri kraju nalaz Državne revizije u Turističkom uredu, a isto tako, kao i svake godine, sva gradska poduzeća “posjetiti” će i interna gradska revizija. Ove godine krenulo se upravo od Turističkog ureda i ta revizija (interna) još uvijek traje, tako da o nečemu konkretnom ovoga trenutka ne mogu govoriti, kazao je gradonačelnik Kovač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije