Grad Mursko Središće uređuje prostorije za arhiv

Stručni Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće primio je očitovanje HŽ Infrastrukture vezano uz izmjenu Detaljnog plana uređenja gospodarske zone “Brezje – Mursko Središće” gdje planiraju izgradnju industrijskog kolosijeka sa istočne strane od željezničke pruge Mursko Središće – Lendava.

U tijeku su pripremne radnje zasebne prostorije za arhiv za potrebe Grada Mursko Središće. Tako je izrađena idejna skica kojom se u zgradi uz Gradsku upravu planira uređenje prostorije za arhiv te se zamjenik gradonačelnika Zvonko Vrtarić i referent za graditeljstvo Antun Šimunić zadužuju za izradu troškovnika i pribavljanje ponuda za sve potrebne radove za uređenje prostorije. Financijska sredstva potrebna za uređenje arhiva potrebno je osigurati u rebalansu proračuna Grada Mursko Središće za 2014. godinu.

Na sjednici je prihvaćena ponuda firme “Kabel mont” d.o.o., iz Domašinca koja će radove na produženju niskonaponske mreže (rasvjete u ulici Franje Koroša u Murskom Središću) izvesti u ukupnom iznosu od 38.417,50 kn, uključujući i PDV. Članovi Kolegija odlučili su da se branitelju Rajku Majsenu iz Hlapičine isplati jednokratna novčana pomoć u iznosu od 800 kuna zbog lošeg imovinsko socijalnog stanja i teške bolesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije