Vađenje panjeva u zoni Brezje Grad će stajati 70 tisuća kuna

U ponedjeljak 9. prosinca stručni Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće održao je svoju 25. sjednicu. Iz Ministarstva financija, Carinskog ureda Varaždin stigla je obavijest o postupanju u svezi provedbe mjera radi učinkovitog suzbijanja nedozvoljene odnosno nezakonite trgovine.

Zaključeno je da Grad ima važeću Odluku o uvjetima, načinu i određivanju mjesta za prodaju robe na klupama, u pokretnim prodavaonicama i pomoću automata na javnim površinama na području Grada Mursko Središće te se zadužuje komunalni redar Drago Belše za uspostavu daljnje suradnje sa Carinskim uredom Varaždin temeljem ove problematike.

Članovi Kolegija na temelju zamolbe Policijske uprave međimurske sufinancirat će tiskanje 1000 komada letaka A-5 formata i 50 komada plakata B-2 formata za akciju “Mir i dobro” u iznosu od 1.300 kuna, što će biti plaćeno 2014. godine iz sredstava za promidžbu.

Na temelju javnog poziva za izvođenje radova na vađenju panjeva te izravnavanju dijela Gospodarske zone Brezje stiglo je pet ponuda, a izabrana je ona najpovoljnija. Tako će spomenute radove odraditi tvrtka “Autoprijevoz niskogradnja Žganec Branko” iz Murskog Središća po cijeni od 70 tisuća kuna plus PDV.

Od planova za ovaj tjedan zacrtali su provjeru zakonskih mogućnosti za koncesiju za gradski radio, a javnost će putem medija obavijestiti o mogućnosti besplatnog odvoza panjeva nakon iskrčavanja Gospodarske zone Brezje. Zainteresirani građani trebaju se javiti komunalnom redaru na telefon 370 779 ili 098 212 010 radi dogovora i rezervacije panjeva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije