Matija Posavec dobio punu podršku međimurskog HNS-a

Na izbornoj skupštini u srijedu 27. studenog u zgradi Scheier u Čakovcu HNS Međimurske županije je izabrao novo vodstvo, a prema očekivanjima za predsjednika je ponovno izabran aktualni župan Međimurske županije Matija Posavec.

– Svatko može imati svoja osobna razmišljanja o nekomu ili nečemu, ali mišljenje jednog nije mišljenje svih. To su pokazali i prošli izbori. Uvijek sam bio orijentiran prema ljudima, realno i iskreno, jer su upravo ti ljudi najvažniji segment djelovanja i u mom životu ali i političkom djelovanju. Vjerovao sam u naše ljude, a kada je politika u pitanju tu ste najrealniji kada ste među ljudima, među narodom i kada svakodnevno iz prve ruke osjećate puls i njihovu percepciju – naglasio je Posavec izvještavajući svoje članstvo o proteklom razdoblju djelovanja te zahvaljujući na potvrđenom povjerenju za novi još bolji i jači napredak HNS-a ali i Međimurja.
 

Uz predsjednika ŽO HNS-a Međimurja izabrani su i potpredsjednici i to Sandra Herman, aktualna zamjenica župana Međimurske županije te Nenad Hranilović, predsjednik podružnice HNS-a Grada Čakovca i direktor Međimurje plina.

Izabrano Predsjedništvo HNS-a Međimurja je prema riječima Posavca izabirano da bude operativno, funkcionalno u svrhu brže i kvalitetnije realizacije projekata na području županije. Pa se tako u njemu pored načelnika i zamjenika nalaze i direktori javnih poduzeća, saborski zastupnici, što bi i trebalo osigurati brzo i konkretno djelovanje.

– Jer sad je, više nego ikad, na nama vrijeme da radimo i gradimo bolje, sretnije i uspješnije Međimurje. Više nemamo alibija, nemamo isprika, možemo imati jedino rezultate – zaključio je Posavec.

Samoj skupštini su prisustvovali i stranački dužnosnici Anka Mrak – Taritaš, članica Predsjedništva HNS-a te ministrica graditeljstva i prostornog uređenja koja je istaknula kako podupire rad i vodstvo međimurskog HNS-a te Milorad Batinić, v.d. predsjednika sjeverozapano-Hrvatskog regionalnog saveza HNS-a te potpredsjednik Sabora RH i gradonačelnik grada Ivanca.

– Već nakon prvog posjeta Međimurju u okviru kampanje za lokalne izbore meni je bilo jasno da ste pobjednici. Tako se i dogodilo, a danas možemo slobodno reći da Međimurje postaje pozitivan primjer kako u Hrvatskoj tako i u Vladi, primjer društveno odgovornog odnosa i funkcioniranja. Ovo što danas ima Međimurje je apsolutno zasluženo i u tome trebate uživati i na to biti ponosni. Ali ne se opustiti, jer u konačnici, samo su rezultati bitni i samo će vam oni donijeti pozitivne brojke na slijedećim izborima – zaključila je Mrak Taritaš.

Uz već navedena tijela izabrani su i članovi Nadzornog odbora, Suda časti, članovi Regionalnog saveza HNS-a, te 7 članova Središnjeg odbora HNS-a.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije