HNS Grada Čakovca ponovno izabrao Nenada Hranilovića za predsjednika

U prostorijama Doma sindikata u Čakovcu je održana izborna skupština podružnice HNS-a Čakovec na kojoj je za novog-starog predsjednika izabran Nenad Hranilović, a za potpredsjednike su izabrani Štefanija Damjanović te Hrvoje Novaković.

Po izboru okupljenima se obratio Hranilović te zahvalio na reizboru, ali i napomenuo: – Mnogo toga se napravilo u posljednje 4 godine, ali ništa od toga se ne bi ostvarilo bez vašeg angažmana, bez sviju vas, vjernih članova HNS-a. U krajnjem slučaju niti ja ne bi bio danas tu da nema upravo Vas.

Uz kratak osvrt na protekle izbore i uspjehe koji su postignuti Hranilović se osvrnuo i na budućnost. – Čeka nas puno posla jer u gradu Čakovcu sudjelujemo u vlasti u koaliciji s našim partnerima, ali ono najbitnije imamo i zamjenika gradonačelnika Romana Bogdana s kojim raste i naša odgovornost. Odgovornost prema svakom pojedinom građaninu, odgovornost da se napravi sve da grad Čakovec ostane pokretač svih aktivnosti u Međimurskoj županiji, kako gospodarskih tako i kulturnih – zaključio je Hranilović.

Samoj su Skupštini nazočili predsjednik županijskog HNS-a i župan Međimurske županije Matija Posavec, te ostali istaknuti članovi HNS-a iz Međimurske županije te gosti, koalicijski partneri na razini Grada Čakovca.
 

Prisutnima se obratio i Matija Posavec te istaknuo: – Danas više nitko od nas nema pravo na ispriku, na opravdavanje, na alibi bilo kakve vrste. I na županiji kao i u gradu HNS sudjeluje u izvršnoj vlasti, ali uz naše partnere vodimo priču i u predstavničkom tijelu. Sve su karte u našim rukama i jedino je na nama da potvrdimo da iza nas ne stoje samo priče već djela – zaključio je Posavec.
 

Uz izbor predsjednika i zamjenika izabrani su i novi članovi Predsjedništva i Nadzornog odbora, članove Skupštine županijske organizacije HNS-a te delegati za Sabor HNS-a. Ovime su napravljene sve pripreme za Izbornu skupštinu Županijske organizacije HNS-a koja će se održati u srijedu 27.11.2013. godine, a na kojoj će se odabrati, između ostaloga, i predsjednik ŽO, kao i njegov najuži tim ljudi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije