Prva sjednica Stručnog kolegija gradonačelnika Grada Preloga

Dana 21. studenog 2013. godine održana je 1. sjednica Stručnog kolegija gradonačelnika Grada Preloga. Na sjednici su utvrđeni prijedlozi odluka za 4. sjednicu Gradskog vijeća Grada Preloga koja će se održati 29. studenog 2013. godine.

Uz gradonačelnika Ljubomira Kolareka, sjednici je prisustvovao njegov zamjenik Zdravko Kvakan, predsjednik Gradskog vijeća Goran Gotal, njegovi zamjenici Ignac Belić i Nenad Igrec, pročelnici Upravnih odjela Grada Preloga, Miljenka Radović pročelnica Upravnog odjela za upravu i društvene djelatnosti i Željko Poredoš pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije, Sandra Hlišć, voditeljica Odsjeka za proračun i financije i Jasminka Pervan, stručna savjetnica za društvene djelatnosti.

U okviru ovlaštenja gradonačelnika donijeto je nekoliko odluka, piše Prelog.hr. Imenovani su članovi Upravnog i Nadzornog odbora Pjevačkog zbora Grada Preloga kao i članovi Upravnog i Nadzornog odbora Puhačkog orkestra Grada Preloga. Donijeta je odluka o imenovanju predstavnika Grada Preloga u Povjerenstvo za raspolaganje poljoprivrednim zemljištem na području Grada Preloga.

Uz to je donijeta odluka i o imenovanju predstavnika Grada Preloga u Povjerenstvo za procjenu troškova stavljanja u funkciju poljoprivredne proizvodnje poljoprivrednog zemljišta koje nije u funkciji poljoprivredne proizvodnje ili je obraslo višegodišnjim raslinjem i vrijednost drvene mase.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije