Izborna konvencija čakovečkog Gradskog odbora SDP-a

Nakon izbora novog županijskog (Mladen Novak) i gradskog čelnika (Mario Medved) na neposrednim izborima održanima 20. listopada ove godine, čakovečki SDP-ovci na izbornoj su konvenciji u petak izabrali i nove dopredsjednike te predsjedništvo i Gradski odbor stranke.

Tako će dužnost dopredsjednika čakovečkog ogranka stranke u narednom će periodu obnašati Veselin Biševac i Stjepan Kovač. Novi članovi predsjedništva su još i Ivan Perhoč, Stjepan Koraj, Damir Matotek i Tibor Rodiger. Za članove gradskog odbora izabrani su Josipa Carović, Saša Danilović, Toni Fažon, Đorđe Grković, Jurica Horvat, Goran Kolarić, Natalija Marčec, Andreja Marić, Aleksandar Markov, Iva Micek, Emina Miri, Velina Novak, Ilija Okun, Franjo Patafta, Lana Remar, Ivanka Štefulj, Bruno Trstenjak, Natalija Vikert, Gordan Vrbanec, Zlata Zorko i Siniša Žižek

Izbornu konvenciju svojim su dolaskom i prigodnim riječima uveličali i koalicijski partneri,  predsjednici gradskih organizacija HNS-a Nenad Hranilović, HSS-a Zoran Vidović, HSU-a Dragutin Bajsić i MDS-a Josip Požgaj, te Siniša Hajdaš Dončić, ministar prometa, veza i infrastrukture koji je kazao kako je po njegovom osobnom sudu i bez nekakve lažne skromnosti GO Čakovca među pet najboljih gradskih organizacija u Hrvatskoj, o čemu prije svega govore izborni rezultati.

– Samim time vi ste i nukleus daljnjeg razvoja županijske organizacije, jer bez jake gradske organizacije, odnosno njezine participranosti u županijskoj, nema jake županijske organizacije. Stoga je nama kao biračima i glasačima u trećoj izbornoj jedinici vrlo je važno da sve tri županijske organizacije (Međimurska, Krapinsko – zagorska i Varaždinska) budu jake i da sjever kao što je uvijek u povijestio bio, onako lagano lijevo, centristički orijentiran, da tu svoju orijentaciju i zadrži – kazao je ministar dr. Siniša Hajdaš Dončić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije