Sunčana Glavak Milanoviću: Zašto 25 tisuća predmeta stoji neriješeno?

Burno je počelo današnje saborsko prijepodne kojim je započela deseta sjednica Hrvatskog sabora.

Između ostalih događanja, zakačili su se saborska zastupnica Sunčana Glavak (HDZ) i premijer Republike Hrvatske Zoran Milanović.

Sunčana je uputila pitanje premijeru Milanoviću.

– Ne znam jeste li upoznati sa svim segmentima koji se tiču upravljanja Agencijom za upravljanje državnom imovinom.  Ni jedan predmet nije dosad riješila. 25 tisuća predmeta čeka na rješavanje. U vrijeme kada pokušavate rasprodati državnu imovinu i kada povećavamo poreze, zašto 25.000 predmeta stoji neriješeno. Što ćete poduzeti – pitala je premijera.

– Vi ste zahtjevan sugovornik i uvijek dolazite s tvrdnjama koje nikad nitko nije čuo pa ću vam vjerovati na riječ. Evo, danas ćemo riješiti sve predmete. Što da vam odgovorim? Vi tvrdite da ljudi apsolutno ništa ne rade. Ne rasprodajemo državnu imovinu. Mi prodajemo točno se zna što, a još se ne zna kome, jer funkcioniramo malo drugačije od HDZ-a, istaknuo joj je u odgovoru premijer Milanović. – Statistike ne dočekujem sa strepnjom i ne šokiraju me – rekao je.

“U politici vas čeka ista sudbina koja Vas je zadesila u diplomaciji”

– Vi ste svaki put izgubljeni u prijevodu. Ja vas pitam što vi zapravo radite. Svaki put se čudite podacima. Molim vas da se počnete baviti svojim poslom. Zabrinjavajuće je što niste zabrinuti zbog statističkih podataka. U politici vas čeka ista sudbina koja Vas je zadesila u diplomaciji. Nemojte se čuditi nečemu za što ste vi odgovorni, žustro je Glavak odgovorila Milanoviću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije