Matija Ladić i Saša Rakić na čelu OO SDP-a Pribislavec

U subotu 9. listopada održana je izborna konvencija Općinske organizacije SDP-a Pribislavec na kojoj su bila 23 člana Općinske organizacije SDP-a te novo izabrani predsjednik Županijske organizacije SDP-a Mladen Novak, načelnik Općine Sveti Juraj na Brijegu Anđelko Nagrajsalović i predsjednik ogranka SDP-a Belice Josip Mlinarić.

Konvencijom je predsjedao novoizabrani predsjednik SDP-a Pribislavec Matija Ladić. Nakon otvaranja konvencije i usvajanja poslovnika o radu konvencije, članovi SDP-a Pribislavec su jednoglasno izabrali novih 11 članova Općinskog odbora te novog potpredsjednika Sašu Rakića.

Okupljenima se s nekoliko riječi obratio predsjednik županijskog SDP-a Mladen Novak, načelnik općine Sv. Juraj na Brijegu Anđelko Nagrajsalović  te bivši predsjednik SDP-a Pribislavec Josip Grašić koji se u svom izlaganju osvrnuo na proteklo razdoblje te pružio podršku i poželio sreću u radu novoizabranom predsjedniku Matiji Ladiću i  njegovome zamjeniku Saši Rakiću. Valja napomenuti da su članovi SDP Pribislavec odlučili pružiti podršku mlađoj generaciji te im dati priliku da sudjeluju u vođenju stranke.

– Uopće ne sumnjamo da im volja i entuzijazam ne nedostaju a vrijeme će pokazati kakve su rezultate postigli. Spoj iskustva i nove, mlade energije je vele u SDP-u njihova dobitna kombinacija sa kojom okreću novu stranicu u radu stranke- istaknuto je na konvenciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije