Problem šahtova u Dravskoj ulici Poduzetničke zone Mala Subotica

Na održanoj trećoj sjednici Općinskog vijeća Općine Mala Subotica potpredsjdnik Vijeća Valentin Šipuš ukazao je na problem klimavih poklopaca šahtova u Dravskoj ulici u Maloj Subotici koji predstavljaju opasnost za vozila te postavio pitanje što je s poslovnim prostorima u Domu kulture Mala Subotica.

Načelnik Općine Mala Subotica Vladimir Domjanić ističe da se do sada na dva načina pokušao riješiti problem poklopaca šahta. Najprije su se poklopci zavarili, ali su nakon nekog vremena varovi popucali pa su se stavile gume, ali i one su se nakon nekog perioda istrošile tako da smo opet na početku.

Poklopci su jako loše kvalitete, a u ŽUC-u vele da to ne mogu sanirati.

– Na tragu smo novog rješenja. Navodno postoji nekakav gel koji bi riješio taj problem na 2-3 godine. Pokušati ćemo pribaviti podatke o tvrtci koja prodaje taj gel i stupiti u kontakt pa će možda to biti bolje rješenje – rekao je načelnik.

– Što se tiče poslovnih prostora u Domu kulture Mala Subotica, znamo da se na raspisani natječaj za zakup nije nitko javio, a ni mimo natječaja nitko se nije interesirao za zakup tako da se novi natječaj nije ni raspisivao. Ako vijećnici smatraju da bi se ponovno išlo u raspisivanje natječaja, to će se i učiniti – kazao je načelnik Domjanić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije