Sanela Horvatić (SDP) nova članica Mjesnog odbora Prelog

Mlada Sanela Horvatić iz Preloga nova je članica Mjesnog odbora Prelog, a na tu dužnost dolazi umjesto dosadašnjeg člana iz redova SDP-a Nenada Igreca univ.spec.crim. kojemU dužnost člana MO prestaje na vlastiti zahtjev, na što se odlučio radi imenovanja u predstavničko tijelo za potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Preloga.

– Smatram da gomilanje političkih dužnosti i funkcija nije dobra stvar, zato po mom odlasku u Gradsko vijeće Grada Preloga za potpredsjednika dužnost člana Mjesnog odbora prepuštam mladima čija prisutnost u političkom životu Preloga je itekako potrebna. Mišljenja sam da će se Sanela dobro snaći u obavljanju dužnosti člana Mjesnog odbora Prelog jer se radi o osobi koja razumije potrebe mladih u Prelogu što je i dokazala svojim dosadašnjim radom kao predsjednica Udruge studenata Grada Preloga i članica Savjeta mladih, poručio je Igrec.

Sanela Horvatić je rekla kako će svoj rad u Mjesnom odboru prvenstveno usmjeriti potrebama mladih u Prelogu kao i boljem i sigurnijem životu svih građana i uvijek je spremna za razgovor s građanima.

Dolazak Sanele Horvatić u Mjesni odbor Prelog ujedno je i poboljšao zastupljenost žena u političkom životu Grada Preloga. Naime, dužnost člana Mjesnog odbora uz Sanelu Horvatić obavlja još i Jelena Glavina također članica SDP-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije