U Murskom Središću kreće izgradnja ograde na šetnici uz Muru

Za izgradnju ograde na šetnici uz rijeku Muru sukladno idejnom rješenju projektanta Loranda Klemenčića kao najpovoljniju ponudu Stručni kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće odabrao je ponudu Bravarije Josip Murković iz Peklenice u visini od 18.474,75 kuna (uključujući PDV) te će se od istog ponuditelja naručiti radovi, a sredstva osigurati u rebalansu proračuna.

Iz Grada Mursko Središće obavještavaju se svi vlasnici grobnih mjesta na groblju Mursko Središće o obvezi održavanja grobnog mjesta, a istovremeno se mole građani koji imaju saznanja o vlasnicima zapuštenih grobnih mjesta da se jave u gradsku upravu kako bi se s takvim vlasnicima stupilo u kontakt.

Naime, prema odredbama članka 13. Odluke Grada Mursko Središće o načinu i uvjetima obavljanja komunalne djelatnosti održavanja groblja utvrđeno je da se grobno mjesto za koje grobna naknada nije plaćena deset godina smatra napuštenim te se može ponovno dodijeliti na korištenja nakon proteka petnaest godina od posljednjeg ukopa u grob, te da se grobno mjesto za koje se ne može utvrditi korisnik može ponovno dodijeliti na korištenje.

Članovi Stručnog kolegija primili su na znanje obavijest Hrvatske turističke zajednice o dodjeli potpore Turističkoj zajednici Grada Mursko Središće u visini od 10 tisuća kuna za izradu web stranice s interaktivnom kartografijom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije