Sjednice Općinskih vijeća u Strahonincu i Orehovici

Predsjednica Općinskog vijeća Općine Strahoninec Sanja Krištofić za danas je u 18:30 sati sazvala 2. Sjednicu Općinskog vijeća općine Strahoninec. Neke od točaka dnevnog reda bit će svečana prisega općinskog načelnika i zamjenika općinskog načelnika, prijedlog i donošenje Odluke o naknadi načelnika i zamjeniku načelnika Općine Strahoninec.

Druga sjednica  Vijeća Općine Orehovica održava danas u 20:00 sati koju je sazvao Predsjednik Općinskog vijeća Općine Orehovica Branko Sušec, prof. Predviđa se aktualni sat u trajanosti od 45 minuta te rješavanje 15 točaka dnevnog reda od kojih su neke donošenje odluke o povremenim radnim tijelima Općine Orehovica, o imenovanju članova Uprave groblja Orehovica-Vularija, o imenovanju članova Uprave groblja Podbrest – Sveti Križ, o imenovanju predsjednika Uprave groblja, o imenovanju Stožera  zaštite i spašavanja te o stavljanju van snage Odluke o priključenju na komunalne vodne građevine Općine Orehovica.

Iduće točke bit će donošenje Plana davanja koncesija za 2014. Godinu te Plana davanja koncesija za razdoblje 2014. – 2016. godine, donošenje izmjena i dopuna Odluke o naknadi za rad zamjenika načelnika Općine Orehovica i donošenje izmjena Odluke o prodaji gradilišta u Romskom naselju u Orehovici.

Bit će objavljeno izvješće Općinskog načelnika za razdoblje 14.3.2013. – 28.6.2013. te informacije o stanju sigurnosti za razdoblje 2-5/2013. i zaključak o prinudnom upravitelju stambene zgrade u Ulici Nikole Tesle 23, Orehovica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije