Matija Posavec: Vrijeme je da zasučemo rukave za naše Međimurje!

U drugom krugu lokalnih izbora koji se održao u nedjelju 2. lipnja Međimurke i Međimurci birali su svog župana koji će ih voditi u naredne četiri godine. U drugi krug za međimurskog župana ušli su dosadašnji župan Ivica Perhoč (SDP) i njegov zamjenik Matija Posavec (HNS).

U toj izbornoj utrci pobijedio je mlađi – Matija Posavec koji je osvojio 52,79 posto glasova, dok je za Ivicu Perhoča glasovalo 45,43 posto. Tako je Međimurska županija dobila novog župana –  koji je sa 33 godine postao vjerojatno najmlađi hrvatski župan. Putem našeg portala župan Posavec osvrnuo se na izbornu kampanju i zahvalio biračima.

– Ovim putem se želim zahvaliti svim Međimurkama i Međimurcima koji su glasali na ovim izborima, a posebice onima koji su mom timu i meni dali svoje povjerenje, kao i mojoj listi prije dva tjedna. Također se zahvaljujem svima koji su sudjelovali u mojoj kampanji i dali veliki doprinos ovom sjajnom rezultatu.

Međutim, želim se zahvaliti i gospodinu Perhoču jer smo uglavnom uspješno surađivali u proteklih 4 godine i jer je ovu kampanju vodio na kulturan i politički izrazito korektan način. Vjerujem da su naši Međimurci, kad vide kako se drugdje vodila ova kampanja, zadovoljni ovako pristojnom i tolerantnom kampanjom koja je bila ispunjena puno više planovima, projektima i ciljevima, a manje prljavim i zakulisnim igrama.

Moram napomenuti da su tome doprinijeli i kandidati koji su sudjelovali u prvom izbornom krugu. Izbori su gotovi, vrijeme uvjeravanja prestaje,a započinje vrijeme kada jedino mjerilo vašeg rada postaju djela. Vrijeme je da zasučemo rukave i zajednički krenemo u poboljšanje stanja u našem Međimurju. Ono što mogu reći u ovom trenutku jest da ćemo se truditi, još više i jače. I uvjeren sam da će se i taj trud, baš kao i svi dosadašnji, isplatiti te da će rezultirati uspješnijim i zadovoljnijim Međimurjem, poručio je Posavec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije