Ljubomir Kolarek zahvalio biračima i pozvao da izađu na izbore

Na početku Vam želim od srca zahvaliti na povjerenju koje ste iskazali meni i mojem zamjeniku Zdravku Kvakanu. Zahvaljujem Vam što ste prepoznali tim kako starijih i iskusnih, tako i mladih školovanih ljudi s naših lista, te nam svojim glasovima omogućili apsolutnu većinu u Gradskome vijeću. Nama je to izuzetna čast, ali i odgovornost.

Zato ćemo Vaše povjerenje opravdati savjesnim, kreativnim i odgovornim djelovanjem isključivo na dobrobit svih generacija koje žive u Prelogu i prigradskim naseljima. Kao predsjednik Gradskoga vijeća, te kao dosadašnji zamjenik gradonačelnika, svih sam godina aktivno sudjelovao u projektima koji su naš Prelog učinili gradom kakav je danas. Osobno sam pridonio tomu da Prelog posjeti premijerka, potpredsjednici Vlade, mnogi ministri i državni tajnici, kako bismo im na licu mjesta pokazali što i kako radimo, kako bismo im predočili projekte i zatražili da nam pomognu u njihovoj realizaciji.

Zahvaljujući takvom angažmanu, naši su projekti uspješno realizirani. Primjerice, formiranje i uređenje Industrijske zone Sjever, komunalna infrastruktura u svim naseljima, uređenje domova kulture, zgrada gradske uprave, knjižnica, muzej… Radio sam samozatajno, ali predano, pomažući rad mnogih udruga. Ponosim se time što sam mogao pomoći i pojedinim građanima, a da pritom nisam za vlastitu promociju koristio novac iz gradskog proračuna. Nikad se nisam, niti ću si ikad pripisivati zasluge drugih.

Poštujem i cijenim rad svakog pojedinca, ali isto tako neću dopustiti da itko omalovažava moj rad, znanje, sposobnost i obrazovanje. Neću dopustiti da itko omalovažava bilo kojeg našeg sugrađanina jer je svaki od njih motiviran da čini samo najbolje za svoju sredinu. Pred nama je još mnogo posla, no imamo znanje i iskustvo da grad Prelog i sva prigradska naselja Cirkovljan, Čehovec, Čukovec, Draškovec, Hemuševec, Oporovec i Otok učinimo još razvijenijim i ugodnijim za sretan život svakog čovjeka – građanina – obitelji. Da bi uspjeli u realizaciji naših planova i ciljeva, potrebna je Vaša potpuna suradnja i otvorenost, pozitivna i negativna kritika.

Zato 2. lipnja ponovno izađite na izbore, glasujte za gradonačelnika Ljubomira Kolareka i zamjenika Zdravka Kvakana, te dovršimo zajedno ono što smo započeli!

Od srca Vam hvala,
Vaš Ljubek, priločki gradonačelnik

Marijana Petir, potpredsjednica HSS-a: Kolarek i Kvakan su dobitna kombinacija za Prelog

Svojim posjetom gradu Prelogu, potpredsjednica Hrvatske seljačke stranke Marijana Petir otvoreno je podržala kandidata za gradonačelnika Ljubomira Kolareka i njegova zamjenika Zdravka Kvakana u drugome krugu izbora koji će biti u nedjelju, 2. lipnja. Pohvalila je njihov zajednički razvojni program za Prelog i prigradska naselja, te naglasila da će Kolarek i Kvakan, zahvaljujući velikom znanju i iskustvu kvalitetno voditi Prelog u upravnom, financijskom i gospodarskom smislu.

Potpredsjednica HSS-a Marijana Petir posebno je naglasila važnost obnovljivih izvora energije, posebnu brigu za obitelji te još jači industrijski razvoj Preloga. S puno je optimizma poručila da Prelog s kvalitetnim ljudima na čelnim pozicijama ima potencijal privući još više stranih investicija, što će omogućiti novo zapošljavanje i samim time veću financijsku stabilnost mnogih obitelji, ponajprije iz Preloga i prigradskih naselja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije